dinsdag 10 juni 2014

Wedstrijdmentaliteit

Er worden heel veel schrijfwedstrijden gehouden, voor elk genre is er wel wat. Als ik zou willen, zou ik aan de lopende band verhalen kunnen inzenden. Maar dat wil ik niet. Niet meer in ieder geval.
In deze fase wil ik vrij zijn om mijn eigen thema en onderwerp te kiezen en proberen te verwoorden wat ik wil zeggen. Bij een wedstrijd wordt het thema of een beginzin al gegeven en daar krijg ik tegenwoordig geen inspiratie meer door.
In die zin heb ik geen wedstrijdmentaliteit.

Maar deze keer heb ik me toch enthousiast aangemeld voor de schrijfwedstrijd van Schrijven Online; 25 exemplaren winnen van je eigen boek. En ja, daar steekt maar zo een wedstrijdmentaliteit zijn kop op. Want ja, die wedstrijd ik wel graag winnen :-)

Ik hou jullie op de hoogte.


Ps: van de doorlopende prozawedstrijd van woordenstroom.org heb ik wel vaak gebruik van gemaakt.  Twee van mijn verhalen zijn daarop gepubliceerd. (Ik probeerde een link toe te voegen, maar volgens mij is de inhoud niet leesbaar, dus heeft dat niet veel zin.)

4 opmerkingen:

 1. Succes! (en ik kon het niet laten om ook mee te doen aan deze wedstrijd) Woordenstroom is inderdaad ook leuk, ik twijfel altijd om daar eens iets voor in te sturen, misschien moest ik het gewoon maar eens doen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk dat je ook meedoet met de wedstrijd van SchrijvenOnline! Dat vind ik niet erg hoor.

   En misschien moet je ook woordenstroom een keer proberen.

   Verwijderen