donderdag 10 september 2015

Clubblad Schrijven Magazine

Eigenlijk wilde ik niet weer een abonnement op een tijdschrift. Ongemerkt lopen de kosten per jaar flink op en vaak blijk ik te weinig tijd te hebben om de tijdschriften daadwerkelijk te lezen.
Maar al heel lang lonkte het Schrijven Magazine naar mij. Zou het wat toevoegen vroeg ik mij af? Zou ik er door geïnspireerd raken? Gemotiveerd?
Toen kwam er een aanbieding voorbij en ik wilde me toch op een of andere manier aansluiten bij een club van schrijvende mensen, dat ik deze aanbieding aangegrepen heb.

En ik ben niet teleurgesteld. Het is heel anders dan ik had gedacht. Het is een laagdrempelig tijdschrift, eigenlijk meer een clubblad voor schrijvende mensen. Je vraagt je af wat je allemaal kunt schrijven over schrijven. Nou, dat blijkt best veel. Het is dus een clubblad vol geschrijf over geschrijf. Dus waarom zou mijn geschrijf overbodig zijn?!
Het enige waar ik nog achteraan moet is de verzending van de beloofde cadeaus, daar heb ik nog niets van gezien. Ik koos trouwens voor het boek Van kort verhaal naar roman van Inge Schouten.

Kijk hier voor de abonnementsactie van Schrijven Magazine.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten